En bra munhälsa börjar mellan tänderna

Ring oss: +46 8 611 30 00

Integritetspolicy

1.Integritetspolicy & Cookies

Plackers värnar om din personliga integritet. Denna integritetspolicy gäller för samtliga webbsidor på plackers.se. Plackers Scandinavia AB är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som samlas in på webbplatsen. Du kan alltid kontakta oss vid frågor kring integritets- och dataskydd genom att skicka ett e-postmeddelande till oss på info@plackers.se

1.1 Personuppgifter som behandlas

Exempel på information som inhämtas:
•Företagsnamn
•Kontaktperson
•Företagsadress/Postadress/fakturaadress
•Telefonnummer och e-postadress
•Information om användningen av webbplatsen, i form av bland annat vilka undersidor som besökt, browserinställningar och IP-adress.
Plackers samlar inte in personupplysningar som personnummer eller upplysningar om betalningsmedel.

1.2 Hur hämtar vi information?

Plackers samlar in upplysningar genom formulär på våra webbsidor. Det är frivilligt att uppge denna information. Om du väljer att inte uppge personuppgifter, kan vi vara förhindrade från att ge dig tillgång till vissa produkter eller tjänster. Exempel på formulär:
•Kontaktformulär
•När man önskar att prova eller köpa en produkt eller tjänst
•Vid anmälan att motta våra nyhetsbrev per e-post

1.3 Ändamålet med information som inhämtas

•För att kunna ge tillgång till våra produkter och tjänster
•För att kunna sända relevant information
•För att kunna sända e-postutskick med produktnyheter, kampanjer och andra erbjudanden.
•För att kunna ta kontakt med dig för att svara på frågor och/eller erbjuda våra produkter och tjänster
Vi inhämtar ingen information från tredje part.

1.5 Rättslig grund för insamling av personuppgifter

•Samtycke
•Avtal
•Intresseavvägning

1.6 Hur lagras informationen?

Information som inhämtats genom formulär på plackers.se lagras på webbservern samt i system för orderhantering

1.7 Hur tas information bort?

Personuppgifter tas bort efter kundens kontakt med vår kundtjänst.

1.8 Utlämning av information till tredje part?

Personuppgifter delas inte ut till tredjepart, men Plackers kan använda underleverantörer för att leverera hela eller delar av webbplatsen samt för ärendebehandling. Sådana underleverantörer är personuppgiftsbiträden och kan behandla personuppgifter å Plackers vägnar.

1.9 Rättigheter

Som användare av Plackers Scandinavia ABs webbplats, plackers.se, har du rätt till att kräva insyn i behandlingen av personuppgifter. Du kan också kräva korrigeringar, begränsningar eller borttagande av personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. När behandlingen av personuppgifter är baserad på samtycke, kan du närsomhelst ta samtycket tillbaka. Om du tror att Plackers inte har uppfyllt dina rättigheter enligt personuppgiftslagen, har du rätt att överklaga till den aktuella tillsynsmyndigheten. Detta görs genom att skicka ett klagomål till Datainspektionen. Kontaktuppgifter finns på: http://www.datainspektionen.se

Kontakt

Telefon 08-611 30 00
info@plackers.se
Plackers Scandinavia AB, Stockholmsvägen 70, 181 42 Stockholm

2.0 Cookies

Cookies på plackers.se Cookies används för vissa funktioner som förbättrar vår webbsida för användaren eller ger oss statistik om användandet på webbplatsen. Läs mer på http://www.pts.se/cookies

2.1 Vad är cookies?

En cookie är en liten textfil bestående av bokstäver och siffror som lagras på din dator när du besöker en webbplats. Cookies används för vissa funktioner som förbättrar våra webbsidor för användaren eller ger oss statistik om användandet av sajten. Vi sparar ingen personlig information via cookies.

2.2 Olika typer av cookies

På plackers.se använder vi oss av 3 olika cookies:

Den första cookien (Varaktiga cookies) Används för att hemsidan ska känna igen dig och de val du gjort vid ett tidigare besök. Cookien ger webbsidan bättre prestanda genom att endast de senaste uppdateringarnar på webbsidan behöver hämtas. Denna cookien ligger kvar på besökarens dator tills du tar bort dem eller de går ut.

Den andra cookien (Sessionscookies) Sessionscookies sparas temporärt på din dator och används bland annat för att hålla reda på inställningar under besöket på en webbsida. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare.

Den tredje cookien (Tredjepartscookies) Tredjepartscookies betyder att cookien kommer från tredje part. Dessa cookies kommer från någon annan än den som är ansvarig för webbplatsen. Cookies som exempelvis används för webbstatistik och annonsering kan vara tredjepartscookies.

2.3 Acceptera eller vägra cookies

Din webbläsare eller enhet tillåter dig oftast att ändra inställningarna för användningen av cookies. Gå till inställningarna för din webbläsare eller enhet för att lära dig mer om hur du justerar inställningarna för cookies. Du kan tillexempel välja att blockera alla cookies, endast acceptera förstapartscookies, eller radera cookies när du stänger ner din webbläsare. Tänk på att vissa av våra tjänster eller delar av plackers.se kanske inte fungerar om du blockerar eller raderar cookies.

2.4 Blockera alla cookies

De flesta webbläsare ger dig möjlighet att blockera alla cookies. Mer information om hur du ändrar inställningarna avseende cookies i andra webbläsare finns i Hjälp-menyn i den webbläsaren du använder.

Här kan du köpa Plackers

Plackers tandtrådsbyglar finns att köpa i alla välsorterade dagligvaruhandelbutiker och samtliga i landet auktoriserade Apotek. På internet finns våra produkter tillgängliga via Apoteket.se, Apotek Hjärtat, Apotea, Badrumshyllan.se samt Lyko.se.

Läs mer