En bra munhälsa börjar mellan tänderna

Ring oss: +46 8 611 30 00

Om Plackers

Världens största tillverkare av tandtråd

Om Plackers

Förebyggande tandvård är den bästa tandvården

Plackers fokuserar på rengöring mellan tänderna, där karies och andra tandsjukdomar oftast uppstår och tandläkare rekommenderar därför att man rengör mellan tänderna dagligen. Plackers har tagit fram ett sortiment av patenterade tandtrådsbyglar för att göra tandtrådsanvändning så enkel, bekväm och effektiv som möjligt. Vi har tagit fram en stor bredd av olika modeller så att alla ska kunna hitta sin favorit.

För de som inte har möjlighet att använda tandtråd är ofta mellanrumsborstar ett alternativ. Då marknaden har ett flertal modeller och varumärken att erbjuda har Plackers fokuserat på den del av mellanrumsborsten som betyder mest för användarupplevelsen – skaftet. Med ett skaft av gummi får man ett bra grepp och en användning som är skonsam mot tandköttet. Därtill är gummiskaften lösningen på problemet att många mellanrumsborstar blir svaga i metalltråden och måste bytas ut. Med våra borstar undviks detta genom att man kan böja skaftet i stället för borsten för att komma åt i hela munnen.

För att främja munhälsan satsar vi på samarbete mellan tandvården, apoteken, tandläkare och tandhygienister. Genom att både utveckla produkter och sprida information om vikten av regelbunden tandtrådsanvändning, kan vi bidra till allas goda munhälsa. edan Plackers lanserades i Sverige har tandtrådsanvändningen mer än fördubblats och vi är stolta över att ha bidragit till den utvecklingen. del av munhygienen som tandborstningen.

Företaget Plackers

Plackers Scandinavia representerar Plackers i hela Norden och är exklusiv återförsäljare av Plackers produkter. Vårt sortiment är en utvald och anpassad del av Plackers totala sortiment för att passa de nordiska marknaderna. Vi strävar ständigt efter förbättring och har därför en nära kontakt med Plackers i övriga världen och produktionsprocesserna för att kunna bidra till sortimentsanpassningar, kvalitetsförbättringar och ett förbättrat erbjudande till våra kunder. Vi har vårt kontor och centrallager i Stockholm men verkar genom en rad samarbetspartners för att erbjuda en lokal närvaro på alla våra marknader.

Här kan du köpa Plackers

Plackers tandtrådsbyglar finns att köpa i alla välsorterade dagligvaruhandelbutiker och samtliga i landet auktoriserade Apotek. På internet finns våra produkter tillgängliga via Apoteket.se, Apotek Hjärtat, Apotea, Badrumshyllan.se samt Lyko.se.

Läs mer