Mer än bara tandtråd

Plackers – för din munhälsa

Gå med Plackers i kampen mot tandlossning. Tandlossningssjukdom och tandköttets hälsa hamnar ofta i skuggan av karies och fokus på tänderna. När tänderna mår dåligt får vi ont och går till tandläkaren, men ett sjukt tandkött märker vi först av när det är för sent.

Vår mission är därför tydlig – att sprida kunskap om vikten av att dagligen rengöra mellan tänderna men också att detta görs i praktiken. Något vi också till stor del lyckats med. Sedan Plackers lanserades i Sverige har användningen av tandtråd mer än fördubblats och är högre än något annat land.

Något vi självklart är stolta över, men långt ifrån nöjda. Vi utvecklar ständigt vårt produktutbud för att möta konsumenternas skiftande behov, bland annat genom att inkludera tandstickor och mellanrumsborstar i vårt koncept. Genom ett fortsatt samarbete mellan apotek, tandläkare och tandhygienister för att tillsammans nå ut med kunskap och metoder ska vi se till att ännu fler svenskar förstår hur de bäst vårdar sin munhälsa. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Du har väl Plackat idag?

Vi är Plackers Scandinavia

Plackers Scandinavia representerar Plackers i hela Norden och är exklusiv återförsäljare av Plackers unika produkter. Vi har våra rötter i Sverige och från vårt kontor i Stockholm tar vi hand om konsumentkontakter, kundtjänst och samarbetet med våra återförsäljare och partners. För oss är det viktigt att ha en nära kontakt med marknaden och vara kundorienterade.

Ibland händer det att våra kunder kommer med idéer och förslag på nya innovativa produkter och i samarbete med universitet, professorer och tandkliniker hittar vi nya lösningar på utmaningarna inom munhälsoområdet. Därför är vi ofta i nära kontakt med Plackers produktion och produktutveckling och bidrar till att de bästa produkterna når våra marknader.