Hoppa till huvudinnehåll

Om Plackers

Bild
why_plackers
whyplackers-prod

EFFEKTIV RENGÖRING FÖR EN FRÄSCHARE KÄNSLA

Plackers gör det enkelt för dig att hålla dina tänder rena och friska,​ även där tandborsten inte kommer åt.​ Plackers ger dig effektiv rengöring - för en fräschare känsla hela dagen.

Vi vill göra det enkelt för dig att fylla dagen med skratt och stora leenden.

Om Plackers

Med vår kompletta portfölj av tandtrådsbyglar med extra stark SUPER TUFFLOSS®-tråd, utvecklad för att inte fransa sig eller gå sönder under användning, har Plackers gjort det enkelt, bekvämt och smidigt att använda tandtråd.

Vårt team av produktutvecklare och forskare arbetar ständigt för att ge dig det bästa inom munvård, och vi kompromissar aldrig med kvalitet.

Group of happy friends hang out together@2x

Idag erbjuder vi ett brett utbud av produkter, såsom en komplett portfölj av tandtrådsbyglar, mellanrumsborstar, tandstickor och eltandborsthuvuden.

Vi gör det enkelt för dig att hålla dina tänder rena och friska, för en fräschare känsla hela dagen.

Plackers - för

rena och friska tänder

Plackers erbjuder en komplett portfölj av produkter, för att ge dig en fräschare känsla hela dagen.

Våra produkter är utformade för att vara en del av din dagliga tandhygienrutin, för att effektivt ta bort plack och matrester.

irl smiling with coffee@2x
Flosser 2024

Tandtrådsbyglar

Plackers är #1 tandtrådsbygel i Sverige och gör det enkelt och bekvämt för dig att rengöra mellan tänderna. Hitta din favorit i vårt kompletta utbud av tandtrådsbyglar som bäst passar dina behov nedan.

Våra tandtrådsbyglar är utvecklade med TUFFLOSS®-tråd, som är är speciellt utformad för att inte gå sönder, och är så stark att den kan användas mer än en gång. Den glider lätt mellan tänderna och ger en effektiv rengöring, för en fräschare känsla hela dagen.

 

Dental Brushes

Plackers Dental Brush rengör effektivt mellan tandmellanrummen och den plastöverdragna tråden gör rengöringen mer skonsam, för en fräschare känsla hela dagen.

När man använder mellanrumsborstar är det viktigt att välja rätt storlek. Rådgör gärna med din tandläkare eller tandhygienist för hjälp att välja rätt storlek.

Fyll dagen med skratt och stora leenden - ta enkelt och effektivt bort plack och matrester med Plackers Dental Brush.

Upptäck Plackers Dental Brush

Gentle Brush 2024

Eltandborsthuvuden

Plackers eltandborsthuvuden passar de flesta av Oral-B:s eltandborstar* och finns i 2 varianter. Hitta din nya favorit nedan!.

*Kompatibla med de flesta Oral-B eltandborstar men passar inte till Oral-B Vitality Sonic®, CrossAction Power®, Oral-B Sonic Complete®, Oral-B Complete®, 3D White®, eller Pulsonic®.

Upptäck Plackers Eltandborsthuvuden

Heads 2024