Hoppa till huvudinnehåll
Products
gentlepicks_30st_kfp_nord_hi_rgb_hq
PLACKERS

PLACKERS Gentle Picks tandstickor

Plackers gör det enkelt för dig att hålla dina tänder rena och friska, även där tandborsten inte kommer åt. Plackers Gentle Picks tandstickor tar effektivt och skonsamt bort plack och matrester mellan tänderna, Använd efter måltid, eller vid behov, för en fräschare känsla hela dagen.

  • Tar effektivt och skonsamt bort plack och matrester.
  • Tandstickan är smidig, flexibel och slitstark.
  • Mjuk topp med trekantig form som passar mellan tänderna i termoplastiskt gummi (TPE).
  • Långa, böjda handtag som gör det lättare att nå svåråtkomliga områden

Fyll dagen med skratt och stora leenden - ta enkelt och effektivt bort plack och matrester med Plackers Gentle Picks tandstickor.

Plackers Gentle Picks tandstickor hjälper dig att effektivt och skonsamt avlägsna plack och matrester mellan tänderna. Den mjuka triangulära spetsen gör rent på ett effektivt och bekvämt sätt. Spetsen är tillräckligt tunn och smidig för att användas av de som har trångt mellan tänderna, samtidigt som formen är konisk och därför kan göra rent när man har något större mellanrum mellan tänderna.Gentle Picks tandstickor har ytor av gummi, och formen på borsten gör rengöringen mer effektiv och skonsam jämfört med en vanlig plasttandsticka. Tandpetaren har även ett stort greppvänligt skaft så att man lättare når hela munnen.

Använd efter måltid eller vid behov Använd efter måltid, eller vid behov, för en fräschare känsla hela dagen.

Vem passar Plackers Gentle Picks?

Plackers Gentle Picks är enkel att använda och passar alla som bekvämt och effektivt vill ta bort plack och matrester, exempelvis efter en måltid. En reseask är inkluderad, så att du kan hålla tänderna rena och friska även på språng. Tänk på att vuxen handledning rekommenderas för barn under 10 år.

brushes-Tandstikor

Varför ska jag använda

Plackers Gentle Picks?

Plackers Gentle Picks gör det enkelt och bekvämt för dig att rengöra mellan tänderna. Tandpetaren har en konisk form och en triangulär spets, vilket gör att den passar de flesta tandmellanrum och rengör mer skonsamt och effektivt än en vanlig tandstickor.

 

LÄR DIG MER OM PLACKERS

GettyImage3

Snabbt och enkelt: Så använder du Plackers Gentle Picks

För in gummitandstickorn mellan tänderna och rengör med en ut- och ingående rörelse. Rengör försiktigt och forcera aldrig in stickan i trånga mellanrum.

Du kan också använda tandstickorn till att stimulera och massera tandköttet, för en behaglig känsla och god munhälsa.

AnvändningEj lämplig för barn under 10 år.

Products
Products category

UPPTÄCK

VÅRT KOMPLETTA SORTIMENT

Gentle Brush 2024

MELLANRUMSBORSTAR GENTLE BRUSH

DB 2024

MELLANRUMSBORSTAR DENTAL BRUSH