Hoppa till huvudinnehåll
Products
Flosser 2024
PLACKERS

PLACKERS KIDS

Plackers är #1 i Sverige inom tandtrådsbyglar och gör det enkelt för dig att hålla dina tänder rena och friska, även där tandborsten inte kommer åt. Kids tandtrådsbygel med Tuffloss®- tråd med fruktsmak är speciellt anpassad för barn mellan 7 och 12 år. Innehåller fluor.

  • Vår SUPER TUFFLOSS®-tråd som är extra stark.
  • Handtag i 100% återvunnen plast.
  • Med fruktsmak
  • Ej lämplig för barn under 6 år. Handledning av vuxna rekommenderas för barn under 10.

Fyll dagen med skratt och stora leenden - ta enkelt och effektivt bort plack och matrester med Plackers Kids.

SUPER TUFFLOSS®-tråden är speciellt utformad för att inte gå sönder och är så stark att den kan användas mer än en gång. Tråden glider lätt mellan tänderna och ger en effektiv rengöring.

Använd morgon och kväll, eller vid behov, för en fräschare känsla hela dagen. Tandläkare rekommenderar daglig användning av tandtråd.

Bild
recycle and no1 logo

Handtag i 100% återvunnen plast.

Vem passar Plackers Kids?

Plackers Kids är en tandtrådsbygel som tar vara på barnens tandtrådsbehov. Plackers Kids är enkel att använda och passar alla barn över 6 år som vill ha en effektiv och skonsam rengöring mellan tänderna. Små barn med mjölktänder har ofta bra mellanrum mellan tänderna och har inte samma behov av tandtråd. Men från ca 7 års ålder kan det vara bra att då och då komplettera tandborstningen med mellanrumsrengöring. Plackers Kids hjälper dig att hålla tänderna rena och friska, även där tandborsten inte kommer åt.

banner-1-mobile

Varför ska jag använda

Plackers tandtrådsbyglar?

Plackers är #1 tandtrådsbygel i Sverige och gör det enkelt och bekvämt för dig att rengöra mellan tänderna. Välj den tandtrådsbygel som bäst passar dina behov nedan.

 

LÄR DIG MER OM PLACKERS

Couple smiling

Snabbt och enkelt: Så använder du våra tandtrådsbyglar

Tandtrådsanvändning: För in tråden varsamt mellan tänderna med en lätt sågande rörelse och rengör sedan upp och ner. Handledning av vuxen rekommenderas för barn under 10 år. Rådgör med tandläkare om du är osäker. Produkten är ingen leksak.

AnvändningEj lämplig för barn under 10 år.

Products
Products

Kombinera med

Vår portfölj av mellanrums-borstar