Hoppa till huvudinnehåll
PRG_Plackers_Flosser_Twin_33_Hero_Pro_Cut
PLACKERS

PLACKERS TWIN

Plackers är #1 i Sverige inom tandtrådsbyglar och gör det enkelt för dig att hålla dina tänder rena och friska, även där tandborsten inte kommer åt. Plackers Twin med fräsch mintsmak rengör extra effektivt genom att fånga upp plack och matrester mellan tänderna, för en fräschare känsla hela dagen.

  • Dubbel SUPER TUFFLOSS®-tråd som är extra stark, för extra effektiv rengöring.
  • Handtag i 100% återvunnen plast.
  • Fräsh mintsmak.
  • Inbyggd tandsticka för att enkelt ta bort matrester.

Fyll dagen med skratt och stora leenden - ta enkelt och extra effektivt bort plack och matrester med Plackers Twin. Med mintsmak, för en extra ren och fräsch känsla.

Den dubbla SUPER TUFFLOSS®-tråden är speciellt utformad för att inte gå sönder och är så stark att den kan användas mer än en gång. De två parallella trådarna lyfter ut och avlägsnar plack mellan tänderna.Tråden glider lätt mellan tänderna och ger en exra effektiv rengöring.

Använd morgon och kväll, eller vid behov, för en fräschare känsla hela dagen. Tandläkare rekommenderar daglig användning av tandtråd.

Bild
recycled logo green

Handtag i 100% återvunnen plast.

Vem passar Plackers Twin?

Plackers Twin är enkel att använda och passar alla över 6 år som vill ha en extra effektiv rengöring mellan tänderna. Plackers Twin hjälper dig att hålla tänderna rena och friska, även där tandborsten inte kommer åt.

Group of happy friends hang out together@2x

Varför ska jag använda

Plackers tandtrådsbyglar?

Plackers är #1 tandtrådsbygel i Sverige och gör det enkelt och bekvämt för dig att rengöra mellan tänderna. Välj den tandtrådsbygel som bäst passar dina behov nedan.

 

LÄR DIG MER OM PLACKERS

Couple smiling

Snabbt och enkelt: Så använder du våra tandtrådsbyglar

Tandtrådsanvändning: Rengör varsamt upp och ner mellan tänderna, både ovanför och under tandköttskanten. Kan användas mer än en gång. Skölj av tråden vid behov.

Inbyggd tandsticka: Fäll upp tandstickan och för försiktigt in i mellanrummen mellan tänderna.

Användning Ej lämplig för barn under 6 år.

Kombinera med

Vår portfölj av mellanrums-borstar