Hoppa till huvudinnehåll
Products
Flosser 2024
PLACKERS

PLACKERS GRIP

Plackers är #1 i Sverige inom tandtrådsbyglar och gör det enkelt för dig att hålla dina tänder rena och friska, även där tandborsten inte kommer åt. Plackers Grip med fräsch mintsmak rengör effektivt och underlättar åtkomsten till de bakre tänderna, för en fräschare känsla hela dagen.

  • Vår SUPER TUFFLOSS®-tråd som är extra stark.
  • Fräsh mintsmak
  • Handtag i 100% återvunnen plast.
  • Bättre åtkomst - långt skaft för att rengöra svårtåtkomliga tandmellanrum.
  • Inbyggd tandsticka för att enkelt ta bort matrester.

Fyll dagen med skratt och stora leenden - ta enkelt och effektivt bort plack och matrester, både mellan framtänderna och mellan de bakre tänderna, med Plackers Grip. Med mintsmak, för en extra ren och fräsch känsla.

SUPER TUFFLOSS®-tråden är speciellt utformad för att inte gå sönder och är så stark att den kan användas mer än en gång. Tråden glider lätt mellan tänderna och ger en effektiv rengöring.

Använd morgon och kväll, eller vid behov, för en fräschare känsla hela dagen. Tandläkare rekommenderar daglig användning av tandtråd.

Bild
recycle and no1 logo

Handtag i 100% återvunnen plast

Vem passar Plackers Grip?

Plackers Grip är enkel att använda och passar alla över 6 år som vill ha en effektiv rengöring mellan tänderna, även långt bak i munnen. Plackers Grip hjälper dig att hålla tänderna rena och friska, även där tandborsten inte kommer åt.

irl smiling with coffee@2x

Varför ska jag använda

Plackers tandtrådsbyglar?

Plackers är #1 tandtrådsbygel i Sverige och gör det enkelt och bekvämt för dig att rengöra mellan tänderna. Välj den tandtrådsbygel som bäst passar dina behov nedan.

 

LÄR DIG MER OM PLACKERS

Couple smiling

Snabbt och enkelt: Så använder du våra tandtrådsbyglar

Tandtrådsanvändning: Rengör varsamt upp och ner mellan tänderna, både ovanför och under tandköttskanten. Kan användas mer än en gång. Skölj av tråden vid behov.

Inbyggd tandsticka: Fäll upp tandstickan och för försiktigt in i mellanrummen mellan tänderna.

Användning Ej lämplig för barn under 6 år.

Products
Products

Kombinera med

Vår portfölj av mellanrums-borstar