Gummitandstickor

Tandstickor
Gentle Picks

Med Plackers Gentle Picks gummitandstickor tar du skonsamt bort plack och matrester mellan tänderna. Den mjuka triangulära spetsen är utformad efter formen på tändernas mellanrum och gör därför rent på ett effektivt och bekvämt sätt.

Gentle Picks tandstickor har ytor av gummi vilket gör rengöringen mer effektiv och skonsam jämfört med en vanlig plasttandsticka. Tandpetaren har även ett stort greppvänligt skaft så att man lättare når hela munnen.

Att använda gummitandstickor

För in gummistickan mellan tänderna och rengör med en ut- och ingående rörelse. Rengör försiktigt och forcera aldrig in stickan i trånga mellanrum. Gummitandstickor är smidiga att rengöra med efter måltider.

Genom regelbunden rengöring mellan tänderna håller man tandköttet friskt och motverkar tandköttsinflammation. Tandläkare rekommenderar därför daglig mellanrumsrengöring (läs mer här, här och här) vilket är ett bra sätt att förebygga tandlossning.

Gentle Picks är designade för god hållbarhet och är både flexibel och slitstark. Den koniska och triangulära spetsen anpassar sig till både mindre och större mellanrum. Handtaget är böjt och långt för att ge ett bra grepp och för att underlätta rengöringen av de bakre tänderna.

Tips vid användning

För in gummitandstickan mellan tänderna och rengör med en ut- och ingående rörelse. Rengör försiktigt och forcera aldrig in stickan i trånga mellanrum. Tandpetaren har en konisk form och en triangulär spets, vilket gör att den passar de flesta tandmellanrum och rengör mer skonsamt och effektivt än en vanlig tandsticka.

Du kan också använda tandstickan till att stimulera och massera tandköttet, för en behaglig känsla och optimal munhälsa. Gentle Picks är fri från latex, trä, metall, bisphenol A, fluor och PFAS.

För barn under 10 år rekommenderas hjälp och handledning av en vuxen.

  • Stort greppvänligt handtag når hela munnen
  • Unik triangulär spets med gummiytor
  • Medföljande reseetui för praktisk förvaring
  • Återförslutningsbar förpackning
  • Smidig och hygienisk förvaring - alltid nära till hands

Köp Plackers Gentle Picks

Plackers Gentle Picks säljs på apotek, i livsmedelsbutiker, via tandläkare och online